Yee Pet Snacks Abon Kalapa Tanpa Suger Pet Kadaharan Sehat

Katerangan pondok:

Kabiasaan ngadahar serangga di nagara urang mah miboga sajarah anu panjang sarta leuwih umum di wewengkon étnis minoritas.nagara kuring boga lahan lega tur sumberdaya loba pisan, sarta spésiésna sumberdaya serangga utamana euyeub.Nanging, ayeuna, kalolobaan kadaharan serangga di nagara kuring umumna dikumpulkeun ku jalma-jalma atanapi bengkel alit, sareng aya sababaraha merek dahareun rangkep skala ageung, sareng industri anu aya hubunganana nembé ngamimitian.


Rincian produk

Tag produk

Kabiasaan ngadahar serangga di nagara urang mah miboga sajarah anu panjang sarta leuwih umum di wewengkon étnis minoritas.nagara kuring boga lahan lega tur sumberdaya loba pisan, sarta spésiésna sumberdaya serangga utamana euyeub.Nanging, ayeuna, kalolobaan kadaharan serangga di nagara kuring umumna dikumpulkeun ku jalma-jalma atanapi bengkel alit, sareng aya sababaraha merek dahareun rangkep skala ageung, sareng industri anu aya hubunganana nembé ngamimitian.Usaha bakal milih silkworm chrysalis kalawan ditampa konsumen tinggi salaku bahan baku, sarta metoda processing ogé utamana taneuh kana bubuk.Dina waktos anu sami, nagara kuring ogé eksportir utama bahan baku serangga di dunya, utamina ngékspor Tenebrio molitor, pupa ulat sutra sareng tawon.Urang Jepang, anu resep ngadahar tawon dina usum gugur, ogé ngimpor larva tawon sajumlah ageung ka Cina.Pupa ulat sutra beku Cina utamana diékspor ka Koréa Kidul.

Dina hal pamekaran bahan baku pangan anyar, tanggal 5 Januari 2010, Kamentrian Kaséhatan baheula ngaluarkeun Pengumuman Nomer 18 Taun 2009, anu nyatujuan Protéin Dilong salaku bahan baku pangan anyar.Bahan atah pangan anyar nyaéta protéin cacing tanah anu dijieun tina cacing tanah (earthworm) ngaliwatan seleksi cuci, hidrolisis jeung autolisis, centrifugal separation, microfiltration, spray drying, bungkusan jeung prosés lianna.Protéin naga taneuh henteu cocog pikeun orok, murangkalih, ibu hamil, alergi sareng jalma sanés.Konsumsi ≤10 g / dinten.Lumbrokinase (kompléks énzim anu diekstrak tina cacing tanah, dianggo dina industri farmasi) teu tiasa dideteksi dina protéin cacing tanah.Standar palaksanaan: UU Administrasi Narkoba.Nanging, ayeuna, aya sababaraha katuangan umum anu didamel tina protéin cacing bumi di nagara kuring, sareng kalolobaanana mangrupikeun produk anu dikembangkeun dina peran kadaharan kaséhatan.

Dina 2014 na 2017, renget Yunshi [Weishi Xinshenzi (2014) No. 0001)] jeung ngapung bubuk protéin maggot [Weishi Xinshenzi (2017) No. 0008] ogé dilarapkeun pikeun bahan baku dahareun anyar di nagara kuring, tapi Teu disatujuan jadi jauh.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami