Yee piaraan Gizi Dahareun Hamster Golden Bear Chipmunk Kaséhatan Food Alam Jagung

Katerangan pondok:

Tenebrio molitor, umumna katelah mealworm, ogé katelah cacing gandum super, beunghar protéin luhur, mineral jeung 17 rupa asam amino, sarta dipikawanoh salaku imah harta dahareun protéin.Taun ieu, kalayan kematangan téknologi beternak, jumlah beternak sosial laun-laun ningkat.Tenebrio molitor boga rupa-rupa kagunaan, teu ukur salaku pakan ternak, tapi ogé salaku ngeunah dina tabel manusa, sarta salaku bahan baku gajih pikeun aplikasi médis sarta kosmetik, sarta ngabogaan prospek pasar lega.


Rincian produk

Tag produk

Tenebrio molitor, umumna katelah mealworm, ogé katelah cacing gandum super, beunghar protéin luhur, mineral jeung 17 rupa asam amino, sarta dipikawanoh salaku imah harta dahareun protéin.Taun ieu, kalayan kematangan téknologi beternak, jumlah beternak sosial laun-laun ningkat.Tenebrio molitor boga rupa-rupa kagunaan, teu ukur salaku pakan ternak, tapi ogé salaku ngeunah dina tabel manusa, sarta salaku bahan baku gajih pikeun aplikasi médis sarta kosmetik, sarta ngabogaan prospek pasar lega.

Salaku feed
Salaku feed, Tenebrio molitor boga kaunggulan harga low, gizi euyeub, nyerna gampang, nulungan tumuwuh sarta ngembangkeun sato, sarta ngaronjatkeun daya tahan kasakit jeung kekebalan.Éta cocog pikeun pakan ternak sapertos hayam, bebek sareng geese, réptil sapertos bangkong sareng kuya, sareng produk akuatik sapertos lauk, hurang sareng keuyeup.Tenebrio molitor bubuk garing ogé bisa dipaké salaku aditif, dicampurkeun kana feed konvensional sato dahar lianna kayaning sapi, domba jeung babi, pikeun suplement gizi pikeun sato jeung ningkatkeun physique sato.

Salaku bahan kadaharan
Larvana ngandung 56,58% protéin kasar, 28,20% lemak, 57% protéin kasar dina pupa, sareng 64% protéin kasar dina déwasa, anu langkung luhur tibatan kadaharan sato konvensional sapertos endog, daging sapi, sareng domba.Bisa dijieun jadi pupae serangga lada, pupae serangga sangu goreng jeung masakan serangga husus sejenna.

Salaku bahan ubar
Tenebrio molitor ngandung kitin khusus sareng péptida antimikroba, anu ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos nurunkeun tekanan darah, ningkatkeun kekebalan, ngaktifkeun sél, nyegah kanker, nurunkeun lipid getih, nurunkeun tekanan darah, ngatur gula getih, anti sepuh, sareng ngatur lingkungan awak.Éta tiasa dianggo dina produk ubar sareng produk kaséhatan.

Salaku bahan baku kosmetik
Tenebrio molitor bisa dimurnikeun salaku gajih médis sarta kosmetik alatan kandungan gajih tinggi na, sarta dipaké salaku bahan baku pikeun produksi produk kageulisan.épék anti sepuh, anti wrinkle, whitening na beautifying na oge unggul produk pasar aya.
Sajaba ti éta, Tenebrio molitor bisa dipaké pikeun ékstraksi minyak ngaliwatan processing jero.Awak serangga garing ditunda kana pencét minyak pikeun squeeze kaluar minyak dina tekenan 500-1000 tekanan hawa, sarta eta jadi minyak plant luhur-grade.hiji wewengkon.

Salaku sarana degradasi sampah
Aya baktéri dina Tenebrio molitor anu hirup dina polystyrene, anu tiasa ngahakan sareng nguraikeun plastik, salaku cara anu penting pikeun ngarengsekeun masalah runtah plastik.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami