Yee Nature Jagung Snacks pikeun piaraan Leutik Hamster Molar snacks piaraan Dahareun Sehat

Katerangan pondok:

Salaku feed protéin sato hirup pikeun raising bangkong, kuya, kalajengking, lipan, sireum, kualitas luhur lauk, manuk hias, sato ubar, sato bulu berharga jeung ternak langka tur jangjangan.
Saatos ngolah, éta tiasa dianggo dina dahareun, produk perawatan kaséhatan, kosmétik sareng industri sanésna.
Tenebrio molitor, ilahar disebut mealworm, nyaéta serangga milik genus Coleoptera.Tenebrio molitor nyaéta serangga métamorfosis lengkep, nyaéta dewasa, endog, larva, jeung pupa.


Rincian produk

Tag produk

Salaku feed protéin sato hirup pikeun raising bangkong, kuya, kalajengking, lipan, sireum, kualitas luhur lauk, manuk hias, sato ubar, sato bulu berharga jeung ternak langka tur jangjangan.
Saatos ngolah, éta tiasa dianggo dina dahareun, produk perawatan kaséhatan, kosmétik sareng industri sanésna.

Tenebrio molitor, ilahar disebut mealworm, nyaéta serangga milik genus Coleoptera.Tenebrio molitor nyaéta serangga métamorfosis lengkep, nyaéta dewasa, endog, larva, jeung pupa.

Awak sawawa panjang sareng datar, panjangna 1.4 ~ 1.8 cm, coklat poék sareng luster logam, sirahna anterior, sareng dua sisi dasar biwir henteu ngaleuwihan basa taktil.

Salila prosés éclosion, sirah, toraks jeung suku nu coklat lampu, sarta beuteung jeung elytra bodas susu.Mimitina, awak henteu dewasa sareng henteu daék obah.Saatos 4 dugi ka 5 dinten, warnana janten langkung poék, sareng elytra janten teuas, fleksibel tapi henteu ngalayang, sareng gancang ngorondang., Saatos nyoco ati, populasi sawawa kawin jeung neundeun endog.

Aplikasi tradisional Tenebrio molitor utamana dipaké pikeun beternak husus.Salaku pakan hirup, éta dipaké pikeun ngangkat sababaraha sato ékonomi husus kalawan nilai ékonomi luhur, kayaning tokek, kalajengking, kuya, lauk hias, manuk jeung bangkong.Éta ogé tiasa dianggo salaku aditif pakan pikeun peternakan umum sareng jangjangan, anu tiasa ningkatkeun ngahasilkeun sareng kualitas produk.

Tenebrio molitor beunghar protéin, vitamin, mineral jeung zat gizi lianna.Eusi protéinna leuwih luhur batan kadaharan sato konvensional saperti endog, daging sapi, jeung daging domba.Gampang dicerna sareng nyerep.Ieu kadaharan protéin alus teuing.

Tenebrio ngabogaan rasa alus, rasa unik, sarta gampang ditarima ku konsumén.Éta tiasa digoréng, dipanggang, disampurnakeun janten bubuk protéin sareng inuman alkohol, diolah janten inuman protéin kalayan rasa kacang sareng bentuk tuangeun anu sanés.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami