Yee Little Pet Produk Gula-Gratis Kalapa Abon Hamster Snacks

Katerangan pondok:

Harta karun feed protéin.Numutkeun uji sareng analisa ahli, eusi gajih Tenebrio molitor nyaéta 28,20%, sareng eusi protéin saluhureun 61%.Sajaba ti éta, ogé ngandung unsur makro kayaning fosfor, kalium, beusi, natrium, aluminium sarta sagala rupa elemen renik, kitu ogé 18 rupa elemen penting pikeun tumuwuh sato.Asam amino, unggal 100 gram produk garing ngandung saluhur 947,91 micrograms asam amino, sarta sagala rupa gizi na rengking kahiji dina sagala jinis kadaharan, dipikawanoh salaku "harta karun feed protéin".


Rincian produk

Tag produk

Harta karun feed protéin
Numutkeun uji sareng analisa ahli, eusi gajih Tenebrio molitor nyaéta 28,20%, sareng eusi protéin saluhureun 61%.Sajaba ti éta, ogé ngandung unsur makro kayaning fosfor, kalium, beusi, natrium, aluminium sarta sagala rupa elemen renik, kitu ogé 18 rupa elemen penting pikeun tumuwuh sato.Asam amino, unggal 100 gram produk garing ngandung saluhur 947,91 micrograms asam amino, sarta sagala rupa gizi na rengking kahiji dina sagala jinis kadaharan, dipikawanoh salaku "harta karun feed protéin".Nurutkeun kana uji dahar, nilai gizi 1 kg Tenebrio molitor sarua jeung nilai gizi 25 kg dedak gandum, 20 kg pakan campuran jeung 100 kg pakan hejo.Sanajan kitu, biaya ngagunakeun Tenebrio molitor salaku bahan baku feed sanggeus langsung garing sarta ditumbuk bakal rélatif tinggi, sarta harga pisan teu stabil.

Ningkatkeun efisiensi ékonomi
Dina dekade panganyarna, geus dibuktikeun ku prakna yén kalajengking, lipan, toads, oray, kuya lemes-shelled, bullfrogs, lauk tropis jeung lauk mas fed kalawan Tenebrio molitor teu ukur tumuwuh gancang sarta boga tingkat survival tinggi, tapi ogé mibanda kasakit kuat. lalawanan jeung greatly ningkat fecundity;Salaku aditif feed pikeun tatanén umum jeung jangjangan, Tenebrio molitor bisa ningkatkeun ngahasilkeun produk jeung kualitas, éféktif ngurangan waragad feed jeung ningkatkeun kauntungan ékonomi, sarta pohara populer di kalangan patani jeung consumers.Tenebrio molitor téh beunghar protéin ieu, nu bisa dipaké salaku sumber protéin sustainable pikeun ngaganti tepung lauk.Masalah sanésna nyaéta kusabab prosés desensitisasi protéin anu kompleks, sababaraha jalma ngagaduhan alergi kulit hampang saatos tuang sajumlah ageung jalma.Ku alatan éta, pilihan na diwatesan.Ayeuna, Tenebrio molitor masih sanés pilihan anu pangsaéna pikeun produk perawatan kaséhatan.Kami nyobian mendakan titik gen anu mangaruhan protéin desensitisasi.Upami gén alergi dileungitkeun, konsumsi bubuk protéin Tenebrio molitor bakal ngabentuk pasar anu ageung.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami