Grosir High Protéin piaraan Dahareun garing Mealworms freeze Konéng Breadworm

Katerangan pondok:

Tenebrio molitor, umumna katelah mealworm, katelah "serangga-protéin luhur".Produk garing Tenebrio molitor ngandung 30% lemak sareng langkung ti 50% protéin, sareng dianggap salaku tuangeun gizi anu lengkep.Janten, naon kagunaan Tenebrio molitor?Editor di handap ieu bakal ngabejaan Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Tenebrio molitor, ilaharna katelah mealworm, katelah "serangga-protéin luhur".Produk garing Tenebrio molitor ngandung 30% lemak sareng langkung ti 50% protéin, sareng dianggap salaku tuangeun gizi anu lengkep.Janten, naon kagunaan Tenebrio molitor?Editor di handap ieu bakal ngabejaan Anjeun.

Nurutkeun kana uji dahar, nilai gizi 1 kg Tenebrio molitor sarua jeung nilai gizi 25 kg dedak gandum, 20 kg pakan campuran jeung 100 kg pakan hejo.Sanajan kitu, biaya ngagunakeun Tenebrio molitor salaku bahan baku feed sanggeus langsung garing sarta ditumbuk bakal rélatif tinggi, sarta harga pisan teu stabil.

Prakték dina dekade panganyarna geus ngabuktikeun yén kalajengking, lipan, toads, oray, kuya lemes-shelled, bullfrogs, lauk tropis jeung lauk mas fed kalawan Tenebrio molitor teu ukur tumuwuh gancang, boga laju survival tinggi, tapi ogé mibanda daya tahan kasakit kuat tur greatly ningkat. fecundity;Aplikasi tina Tenebrio molitor salaku aditif feed pikeun tatanén umum jeung jangjangan bisa ngaronjatkeun ngahasilkeun produk jeung kualitas, éféktif ngurangan waragad feed jeung ningkatkeun kauntungan ékonomi, sarta pohara disambut ku patani jeung konsumén.

Tenebrio molitor henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku pakan, tapi ogé tiasa didahar.Larva ngandung 56,58% protéin kasar, 28,20% lemak, 57% protéin kasar dina pupa, sarta 64% protéin kasar dina déwasa, anu jauh leuwih luhur ti kadaharan sato konvensional kayaning endog, daging sapi, jeung domba, sarta gampang dicerna jeung nyerep.Ieu teh "Raja Protéin" diantara serangga.Tenebrio molitor boga rasa alus, rasa unik, sarta gampang ditarima ku konsumén.Éta ngeunah cocog pikeun sagala umur.Tenebrio molitor tiasa dipanggang, digoréng, sareng diolah janten inuman protéin rasa kacang, bubuk protéin anu disampurnakeun, sareng jinis tuangeun sanés.

Protéin luhur jeung asam amino bébas tina Tenebrio molitor téh 50-100 kali ti mamalia jeung 11 kali ti susu;eusi vitamin larut lemak a, d, e, jeung k pisan beunghar vitamin B kulawarga larut cai, jeung vitamin B1 15 kali tina susu., vitamin B2 1800 kali susu, vitamin B6 52 kali susu;Sajaba ti éta, éta boga unsur makromineral kalsium, kalium, natrium, magnésium, jeung sajabana, ngabasmi mineral beusi, séng, tambaga, mangan, kobalt, kromium, selenium , boron, iodin, jeung sajabana, eusi gizi anu loba richer ti susu. jeung daging.Dina prinsip "diet lumrah, gizi saimbang", ngungudag pupa serangga héjo kiwari geus jadi fashion a, sarta eta pisan populer di kalangan urang.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami