Pets Leutik Breadworm Hamster garing Snacks Turtle Dahareun garing Mealworms

Katerangan pondok:

Tenebrio molitor, ilahar disebut mealworm, nyaéta serangga milik genus Coleoptera.Tenebrio molitor mangrupa serangga métamorfosis lengkep, nyaéta déwasa, endog, larva, jeung métamorfosis pupa.
Awak sawawa panjang sareng datar, panjangna 1,4-1,8 cm, coklat poék sareng luster logam, sirahna anterior, sareng dua sisi dasar biwir henteu ngaleuwihan basa taktil.


Rincian produk

Tag produk

Tenebrio molitor, ilahar disebut mealworm, nyaéta serangga milik genus Coleoptera.Tenebrio molitor mangrupa serangga métamorfosis lengkep, nyaéta déwasa, endog, larva, jeung métamorfosis pupa.

Awak sawawa panjang sareng datar, panjangna 1,4-1,8 cm, coklat poék sareng luster logam, sirahna anterior, sareng dua sisi dasar biwir henteu ngaleuwihan basa taktil.

Salila prosés éclosion, sirah, toraks jeung suku nu coklat lampu, sarta beuteung jeung elytra bodas susu.Mimitina, awak henteu dewasa sareng henteu daék obah.Saatos 4 dugi ka 5 dinten, warnana janten langkung poék, sareng elytra janten teuas, fleksibel tapi henteu ngalayang, sareng gancang ngorondang., Saatos nyoco ati, populasi sawawa kawin jeung neundeun endog.

Tenebrio molitor nyaéta spésiés Insecta, Coleoptera, Pseudocarpidae, jeung genus Pseudomonas, nu ilahar disebut mealworms, nu mangrupakeun serangga pakan paling idéal pikeun beternak jieunan.Salian protéin atah tinggi jeung kandungan lemak, larva Tenebrio molitor ogé ngandung rupa-rupa karbohidrat, asam amino, vitamin, hormon, énzim jeung mineral fosfor, beusi, kalium, natrium, kalsium, jeung sajabana, nu mibanda nilai gizi luhur. sarta bisa langsung dipaké salaku dahar bangkong., kuya, kalajengking, lipan, sireum, lauk kualitas luhur, manuk hias, sato ubar, sato bulu berharga jeung tatanén langka tur jangjangan, jsb feed protéin sato hirup, sarta sanggeus ngolah bisa dipaké dina dahareun, produk kaséhatan, kosmétik jeung industri lianna, kusabab protéin na Eusi Gizi rengking kahiji dina sagala jinis feed protéin sato hirup, sarta katelah "harta karun eupan protéin" .Tenebrio molitor boga asam lemak teu jenuh tinggi jeung eusi protéin, komponén gizi komprehensif, sarta lumrah. babandingan.Éta mangrupikeun sumber daya anu tiasa diperbaharui, sareng gaduh investasi modal anu rendah, béaya rendah, pangaruh gancang, sareng téknologi dewasa.Prospek pangwangunan pisan considerable.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami