Pets Leutik Breadworm Hamster Kering Snacks Kura-kura Kadaharan Kering Mealworms Breadworm Pets Dahareun

Katerangan pondok:

Aplikasi tradisional Tenebrio molitor utamana dipaké pikeun beternak husus.Salaku pakan hirup, éta dipaké pikeun ngangkat sababaraha sato ékonomi husus kalawan nilai ékonomi luhur kayaning toads, kalajengking, kuya, lauk hias, manuk jeung bangkong.Éta ogé tiasa dianggo salaku feed, anu tiasa ningkatkeun ngahasilkeun sareng kualitas produk.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi tradisional Tenebrio molitor utamana dipaké pikeun beternak husus.Salaku pakan hirup, éta dipaké pikeun ngangkat sababaraha sato ékonomi husus kalawan nilai ékonomi luhur kayaning toads, kalajengking, kuya, lauk hias, manuk jeung bangkong.Éta ogé tiasa dianggo salaku feed, anu tiasa ningkatkeun ngahasilkeun sareng kualitas produk.

Tenebrio molitor dipaké salaku feed, sarta metoda dahar téh basajan.Sacara umum, larva tiasa dipasihan langsung.Lamun sato anu leutik, anjeun tiasa nempatkeun dina jentik Tenebrio.Nanging, sababaraha masalah kedah diperhatoskeun:
① Dahar kedah milih serangga hirup, sanés serangga panyakit sareng serangga paéh;beberesih luyu kudu dipigawé saméméh dahar pikeun nyegah faktor unsanitary dibawa ka tegalan [9].

②Due perhatian kudu dibayar ka jumlah dahar, utamana pikeun jangjangan jeung manuk.Kaleuleuwihan dahar serangga bakal ngabalukarkeun kaleuleuwihan protéin sarta nyieun sato kaserang disentri jeung panyakit séjénna.Nalika nyoco sato akuatik, jumlah unggal dosis ogé kedah dikawasa saloba mungkin.Upami dosisna luhur teuing, éta bakal ngotoran awak cai sareng nyababkeun panyakit sato [9].

③ Éta leuwih ekonomis ngagunakeun larva dewasa salaku pakan, sabab tumuwuhna larva gancang sarta low dina tahap engké, tapi tumuwuhna dina tahap mimiti slow, konsumsi pakan badag, sarta biaya tinggi.

nilai edible
Tenebrio molitor beunghar protéin, vitamin, mineral jeung zat gizi lianna.Eusi protéinna leuwih luhur batan kadaharan sato konvensional saperti endog, daging sapi, jeung daging domba.Gampang dicerna sareng nyerep.Ieu mangrupa kadaharan protéin alus teuing.Tenebrio molitor boga rasa alus, rasa unik, sarta gampang ditarima ku konsumén.Éta tiasa digoréng, dipanggang, disampurnakeun janten bubuk protéin sareng inuman alkohol, diolah janten inuman protéin kalayan rasa kacang sareng bentuk tuangeun anu sanés.

Nilai lingkungan
Salian nilai gizi, Tenebrio molitor ogé boga nilai lingkungan.Ngagunakeun kamampuh Tenebrio molitor pikeun transformasi ngaliwatan beuteung, rupa sayuran buntut sayur jeung melon jeung runtah buah dirobah jadi protéin serangga, sarta tai maranéhanana dipaké salaku pupuk organik pikeun budidaya sayur hidroponik.
Tenebrio molitors ogé tiasa ngahakan sareng nguraikeun palastik lengkep.100 Tenebrio molitor tiasa tuang 34 dugi ka 39 mg styrofoam unggal dinten.Tenebrio molitor ngagunakeun peujit ngarobah satengah tina plastik didahar jadi karbon dioksida, sarta satengah séjén dikaluarkeun salaku partikel biodegradable sarupa tai kelenci.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami