Produk

  • Garing Konéng Mealworms Pet Dahareun Manuk Pakan Hamster Snacks Hamster Breadworm

    Garing Konéng Mealworms Pet Dahareun Manuk Pakan Hamster Snacks Hamster Breadworm

    Endog : Endogna bodas susu, bentukna lonjong, panjangna kira-kira 1 mm, pondokna 0,7 mm.Cangkang endog ipis sareng lemes sareng rentan pisan kana karusakan.Aya mukus dina beungeut endog karek diteundeun, partikel konstan lengket ngahiji jadi grup, sarta beungeut geus nyangkut jeung feed pikeun ngabentuk palapah feed, nu teu gampang pikeun manggihan.Endog menetas jadi larva 1 minggu sanggeus peletakan.

  • ekspektasi pasar breadworm garing

    ekspektasi pasar breadworm garing

    Asupkeun abad anyar, masalah lingkungan, sumberdaya jeung populasi geus jadi beuki nonjol, nu geus jadi halangan serius pikeun ngembangkeun sustainable umat manusa.Kurangna protéin ogé masalah global.Teu kacaturkeun pangabutuh manusa, ukur keur peternakan.Protéin pakan ternak mangrupikeun faktor konci anu ngawatesan kamekaran peternakan.Peternakan sasatoan Cina ayeuna aya dina jaman pangwangunan anu gancang pikeun nyumponan kabutuhan sosial, sareng paménta pikeun pakan protéin sato anu kualitasna ningkat.

  • Pets Leutik Breadworm Hamster Kering Snacks Kura-kura Kadaharan Kering Mealworms Breadworm Pets Dahareun

    Pets Leutik Breadworm Hamster Kering Snacks Kura-kura Kadaharan Kering Mealworms Breadworm Pets Dahareun

    Aplikasi tradisional Tenebrio molitor utamana dipaké pikeun beternak husus.Salaku pakan hirup, éta dipaké pikeun ngangkat sababaraha sato ékonomi husus kalawan nilai ékonomi luhur kayaning toads, kalajengking, kuya, lauk hias, manuk jeung bangkong.Éta ogé tiasa dianggo salaku feed, anu tiasa ningkatkeun ngahasilkeun sareng kualitas produk.

  • Grosir High Protéin piaraan Dahareun garing Mealworms freeze Konéng Breadworm

    Grosir High Protéin piaraan Dahareun garing Mealworms freeze Konéng Breadworm

    Tenebrio molitor, umumna katelah mealworm, katelah "serangga-protéin luhur".Produk garing Tenebrio molitor ngandung 30% lemak sareng langkung ti 50% protéin, sareng dianggap salaku tuangeun gizi anu lengkep.Janten, naon kagunaan Tenebrio molitor?Editor di handap ieu bakal ngabejaan Anjeun.

  • Yee Little Pet Produk Gula-Gratis Kalapa Abon Hamster Snacks

    Yee Little Pet Produk Gula-Gratis Kalapa Abon Hamster Snacks

    Harta karun feed protéin.Numutkeun uji sareng analisa ahli, eusi gajih Tenebrio molitor nyaéta 28,20%, sareng eusi protéin saluhureun 61%.Sajaba ti éta, ogé ngandung unsur makro kayaning fosfor, kalium, beusi, natrium, aluminium sarta sagala rupa elemen renik, kitu ogé 18 rupa elemen penting pikeun tumuwuh sato.Asam amino, unggal 100 gram produk garing ngandung saluhur 947,91 micrograms asam amino, sarta sagala rupa gizi na rengking kahiji dina sagala jinis kadaharan, dipikawanoh salaku "harta karun feed protéin".

  • Yee Nature Jagung Snacks pikeun piaraan Leutik Hamster Molar snacks piaraan Dahareun Sehat

    Yee Nature Jagung Snacks pikeun piaraan Leutik Hamster Molar snacks piaraan Dahareun Sehat

    Salaku feed protéin sato hirup pikeun raising bangkong, kuya, kalajengking, lipan, sireum, kualitas luhur lauk, manuk hias, sato ubar, sato bulu berharga jeung ternak langka tur jangjangan.
    Saatos ngolah, éta tiasa dianggo dina dahareun, produk perawatan kaséhatan, kosmétik sareng industri sanésna.
    Tenebrio molitor, ilahar disebut mealworm, nyaéta serangga milik genus Coleoptera.Tenebrio molitor nyaéta serangga métamorfosis lengkep, nyaéta dewasa, endog, larva, jeung pupa.

  • Yee Pet Snacks Abon Kalapa Tanpa Suger Pet Kadaharan Sehat

    Yee Pet Snacks Abon Kalapa Tanpa Suger Pet Kadaharan Sehat

    Kabiasaan ngadahar serangga di nagara urang mah miboga sajarah anu panjang sarta leuwih umum di wewengkon étnis minoritas.nagara kuring boga lahan lega tur sumberdaya loba pisan, sarta spésiésna sumberdaya serangga utamana euyeub.Nanging, ayeuna, kalolobaan kadaharan serangga di nagara kuring umumna dikumpulkeun ku jalma-jalma atanapi bengkel alit, sareng aya sababaraha merek dahareun rangkep skala ageung, sareng industri anu aya hubunganana nembé ngamimitian.

  • Yee piaraan Gizi Dahareun Hamster Golden Bear Chipmunk Kaséhatan Food Alam Jagung

    Yee piaraan Gizi Dahareun Hamster Golden Bear Chipmunk Kaséhatan Food Alam Jagung

    Tenebrio molitor, umumna katelah mealworm, ogé katelah cacing gandum super, beunghar protéin luhur, mineral jeung 17 rupa asam amino, sarta dipikawanoh salaku imah harta dahareun protéin.Taun ieu, kalayan kematangan téknologi beternak, jumlah beternak sosial laun-laun ningkat.Tenebrio molitor boga rupa-rupa kagunaan, teu ukur salaku pakan ternak, tapi ogé salaku ngeunah dina tabel manusa, sarta salaku bahan baku gajih pikeun aplikasi médis sarta kosmetik, sarta ngabogaan prospek pasar lega.

  • Pets Leutik Breadworm Hamster garing Snacks Turtle Dahareun garing Mealworms

    Pets Leutik Breadworm Hamster garing Snacks Turtle Dahareun garing Mealworms

    Tenebrio molitor, ilahar disebut mealworm, nyaéta serangga milik genus Coleoptera.Tenebrio molitor mangrupa serangga métamorfosis lengkep, nyaéta déwasa, endog, larva, jeung métamorfosis pupa.
    Awak sawawa panjang sareng datar, panjangna 1,4-1,8 cm, coklat poék sareng luster logam, sirahna anterior, sareng dua sisi dasar biwir henteu ngaleuwihan basa taktil.

  • Pabrik langsung beternak manusa breadworm garing

    Pabrik langsung beternak manusa breadworm garing

    Mealworms garing beunghar protéin, lemak, kitin, péptida antimikrobial, defensin, 17 asam amino, fosfor, beusi, kalium, natrium, kalsium jeung asam amino séjén penting pikeun tumuwuh sato.Ieu mangrupa feed protéin tinggi idéal pikeun sagala rupa piaraan, lauk, manuk, bangkong leuweung, ogé pikeun aditif feed.Dahar biasa tiasa ngamajukeun kamekaran piaraan, rupa-rupa lauk sareng sato khusus, ogé ningkatkeun résistansi panyakitna.Mealworms garing nyaéta kadaharan sato olahan anu diidinan diékspor ku Biro Inspeksi Kualitas sareng Pengawasan Téknis sareng adat istiadat.Pausahaan urang geus exporting ka pasar high-end di Éropa jeung Amérika ku laut sapanjang taun, sarta geus narima ogé ku konsumén luar negeri sarta ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang.