Warta

  • Tenebrio degradable mulch palastik

    Dina 8 Januari, wartawan nempo di kamar dahar Tenebrio molitor di Rumah Sakit Nanfan of Sanya nu Tenebrio molitor geus pangeboran kana busa plastik bodas, sarta busa bodas padet ieu didahar ku kituna loba liang kerung mucunghul, sarta plastik biasa. pilem di sisi ogé Fro ...
    Maca deui
  • Baoding Xinjie Biological Co., Ltd. nyaéta perusahaan diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi.

    Baoding Xinjie Biological Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Anak perusahaan Ta...
    Maca deui
  • Moluska Tenebrio, anu biasa katelah mealworms, nyaéta moluska succulent

    Moluska Tenebrio, anu biasa katelah mealworms, nyaéta moluska succulent.Eusi lemakna 30% sareng eusi protéinna ngahontal 50%.Salaku tambahan, éta ogé ngandung unsur makro sapertos fosfor, kalium, beusi, natrium, aluminium, rupa-rupa unsur renik sareng 16 jinis asam amino anu dipikabutuh pikeun ...
    Maca deui