ekspektasi pasar breadworm garing

Katerangan pondok:

Asupkeun abad anyar, masalah lingkungan, sumberdaya jeung populasi geus jadi beuki nonjol, nu geus jadi halangan serius pikeun ngembangkeun sustainable umat manusa.Kurangna protéin ogé masalah global.Teu kacaturkeun pangabutuh manusa, ukur keur peternakan.Protéin pakan ternak mangrupikeun faktor konci anu ngawatesan kamekaran peternakan.Peternakan sasatoan Cina ayeuna aya dina jaman pangwangunan anu gancang pikeun nyumponan kabutuhan sosial, sareng paménta pikeun pakan protéin sato anu kualitasna ningkat.


Rincian produk

Tag produk

Asupkeun abad anyar, masalah lingkungan, sumberdaya jeung populasi geus jadi beuki nonjol, nu geus jadi halangan serius pikeun ngembangkeun sustainable umat manusa.Kurangna protéin ogé masalah global.Teu kacaturkeun pangabutuh manusa, ukur keur peternakan.Protéin pakan ternak mangrupikeun faktor konci anu ngawatesan kamekaran peternakan.Peternakan sasatoan Cina ayeuna aya dina jaman pangwangunan anu gancang pikeun nyumponan kabutuhan sosial, sareng paménta pikeun pakan protéin sato anu kualitasna ningkat.Sumber tradisional protéin pakan utamana daging sato jeung tepung tulang, tepung lauk jeung protéin sél tunggal mikroba.Protéin tina serangga teu acan lega dimekarkeun tur dilarapkeun.Kusabab daging jeung tepung tulang gampang mawa mikroorganisme patogén kayaning virus jeung baktéri, sarta dina waktos anu sareng, daging jeung tepung tulang ogé bisa diturunkeun tina ternak gering atawa malah maot, jadi gampang pikeun ngirimkeun patogén diantara ternak, nu penah. anceman tangtu pikeun dahar cageur ternak.Contona, "panyakit sapi gila" jeung "panyakit suku-na-sungut", nu boga dampak badag dina kaséhatan manusa sarta kaamanan ternak sacara internasional, aya hubunganana jeung polusi daging jeung tulang.Tapi, kaluaran tepung lauk kualitas luhur di dunya turun ku 9,6% unggal taun, sareng biaya ékstraksi protéin sél tunggal luhur teuing.Pikeun ngembangkeun sustainable, stabil, sehat sarta efisien peternakan, aya hiji kabutuhan urgent neangan anyar, aman, béaya rendah, sarta gampang-ngahasilkeun feed protéin sato kualitas luhur.Ku alatan éta, loba nagara geus nyokot beternak jieunan serangga salaku arah utama pikeun ngajawab sumber pakan protéin, sarta ngembangkeun Tenebrio molitor mangrupakeun salah sahiji wawakil beredar na.Di hiji sisi, éta bisa langsung nyadiakeun protéin pikeun manusa;di sisi séjén, éta ogé bisa dipaké salaku tipe anyar feed protéin.asal tina.Dina taun anyar, nagara kuring geus nyieun prestasi hébat dina panalungtikan di wewengkon ieu, utamana dina baranahan massa maggots laleur, Tenebrio molitor sarta ngembangkeun protéin na, sarta loba hasil alus geus kahontal.Produksi.Serangga sapertos belatung laleur sareng Tenebrio molitor gaduh eusi asam lemak teu jenuh sareng protéin anu luhur, komponén gizi komprehensif, sareng proporsi anu wajar.Éta mangrupikeun sumber daya anu tiasa diperbaharui, sareng gaduh investasi modal anu rendah, béaya rendah, pangaruh gancang, sareng téknologi dewasa.Prospek pangwangunan pisan considerable.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami