Pabrik langsung beternak manusa breadworm garing

Katerangan pondok:

Mealworms garing beunghar protéin, lemak, kitin, péptida antimikrobial, defensin, 17 asam amino, fosfor, beusi, kalium, natrium, kalsium jeung asam amino séjén penting pikeun tumuwuh sato.Ieu mangrupa feed protéin tinggi idéal pikeun sagala rupa piaraan, lauk, manuk, bangkong leuweung, ogé pikeun aditif feed.Dahar biasa tiasa ngamajukeun kamekaran piaraan, rupa-rupa lauk sareng sato khusus, ogé ningkatkeun résistansi panyakitna.Mealworms garing nyaéta kadaharan sato olahan anu diidinan diékspor ku Biro Inspeksi Kualitas sareng Pengawasan Téknis sareng adat istiadat.Pausahaan urang geus exporting ka pasar high-end di Éropa jeung Amérika ku laut sapanjang taun, sarta geus narima ogé ku konsumén luar negeri sarta ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran: Mealworms garing
Bahan: Manusa beternak cacing konéng
Aliran prosés:
Pakan larva-screening larva-warna picker badag pikeun miceun clutter-suhu luhur inactivation - firstly drying - drying sekundér - cooling - picking najis - bungkusan - timbangan - bungkusan produk rengse pamariksaan komoditi titik dipariksa-mumpuni éksporL

pro (1)

DATA UNIT ITEM
Beusi mg/kg 88
Kalsium mg/kg 323
Protéin kasar....Min...55%
Lemak Kasar..........Min...20%
Serat Kasar........Max...12%
Kelembapan............Max.....7%

presentasi produk
Mealworms garing beunghar protéin, lemak, kitin, péptida antimikrobial, defensin, 17 asam amino, fosfor, beusi, kalium, natrium, kalsium jeung asam amino séjén penting pikeun tumuwuh sato.Ieu mangrupa feed protéin tinggi idéal pikeun sagala rupa piaraan, lauk, manuk, bangkong leuweung, ogé pikeun aditif feed.Dahar biasa tiasa ngamajukeun kamekaran piaraan, rupa-rupa lauk sareng sato khusus, ogé ningkatkeun résistansi panyakitna.Mealworms garing nyaéta kadaharan sato olahan anu diidinan diékspor ku Biro Inspeksi Kualitas sareng Pengawasan Téknis sareng adat istiadat.Pausahaan urang geus exporting ka pasar high-end di Éropa jeung Amérika ku laut sapanjang taun, sarta geus narima ogé ku konsumén luar negeri sarta ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang.

pro (1)

pro (1)

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah, sapertos Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Belanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami