Garing Konéng Mealworms Pet Dahareun Manuk Pakan Hamster Snacks Hamster Breadworm

Katerangan pondok:

Endog : Endogna bodas susu, bentukna lonjong, panjangna kira-kira 1 mm, pondokna 0,7 mm.Cangkang endog ipis sareng lemes sareng rentan pisan kana karusakan.Aya mukus dina beungeut endog karek diteundeun, partikel konstan lengket ngahiji jadi grup, sarta beungeut geus nyangkut jeung feed pikeun ngabentuk palapah feed, nu teu gampang pikeun manggihan.Endog menetas jadi larva 1 minggu sanggeus peletakan.


Rincian produk

Tag produk

Endog :Endogna bodas susu, bentukna lonjong, panjangna kira-kira 1 mm sareng pondokna 0,7 mm.Cangkang endog ipis sareng lemes sareng rentan pisan kana karusakan.Aya mukus dina beungeut endog karek diteundeun, partikel konstan lengket ngahiji jadi grup, sarta beungeut geus nyangkut jeung feed pikeun ngabentuk palapah feed, nu teu gampang pikeun manggihan.Endogna menetas jadi larva 1 minggu sanggeus peletakan.

Larva: Panjangna larva kira-kira 0,5 mm nalika diteraskeun, bodas susu, hese diidentifikasi, larva panjangna 2,8 ~ 3,2 mm, silinder, lemes, sareng laun-laun janten coklat semu konéng saatos 4 mm.Larva bentukna silinder, kalayan 13 ruas, kalayan tanda konéng-coklat dina simpang unggal ruas.Salila prosés kamekaran, aranjeunna ngaliwat sababaraha kali dormancy sareng molting (sakitar 3 bulan).Larva nu anyar dilebur warnana bodas tur transparan, sarta sanggeus molting 8 kali jadi kepompong [3].

Pupa:Pupa mimitina bodas sareng tembus, laun-laun janten konéng-coklat, teras hardens.Panjangna 15-20 mm, kalayan sirah ageung sareng buntut leutik.juru.Pupa henteu tiasa ngorondang, ngan ukur ngayun sareng henteu tuang, sareng pupa janten dewasa saatos sakitar 10 dinten.

Dewasa :Sawawa nu karek mecenghul warnana bodas, laun-laun semu konéng-coklat, coklat poék, jeung beungeut véntral jeung tonggong élytra coklat, ngagurilap, lonjong, panjang 14-15 mm sarta rubak 6 mm.Awak cacing dibagi jadi tilu bagian: dada jeung beuteung.Dewasa boga jangjang hareup kawas elytra hideung, kalawan belang longitudinal béda dina tonggong elytra nu.Nalika cicing, elytra nutupan jangjang tukang.Jangjang Hind téh mémbranous kalawan urat jangjang, narilep vertikal sarta horisontal handapeun elytra, sarta jalu boga splicer disumputkeun di jerona.Outstretched salila kawin;bikangna boga ovipositors disumputkeun di antarana, nonjol nalika peletakan endog.Mealworms dewasa umumna teu bisa ngapung jeung ngan bisa ngorondang dina appendages maranéhanana.Tenebrio molitors resep kagaringan, henteu baseuh, sareng lampu.Éta cocog pikeun hirup di lingkungan taram.Nalika sawawa mendakan cahaya anu kuat, aranjeunna bakal kabur ka gelap.Sanajan aktip duanana beurang jeung peuting, éta leuwih aktif peuting.Tenebrio gaduh daya adaptasi anu kuat sareng tiasa tumbuh sareng mekar normal dina kaayaan 5 ° C dugi ka 39 ° C.Tenebrio molitor asup hibernasi handap 5 ° C.Suhu pertumbuhan anu cocog pikeun Tenebrio molitor sakitar 25 ° C, sareng asupan tuangeun ningkat sacara signifikan dina waktos ayeuna.Diétna rupa-rupa, dahar séréal sakabeh, bran, mesek, daun sayur, bulu, carcasses serangga jeung sagala rupa limbah tatanén.Cacing dewasa gaduh jangjang sareng teu tiasa ngapung.Boh sawawa boh larva tiasa gerak ku cara ngarayap sareng aktip pisan.Tenebrio molitor boga opat tahapan hirupna: endog, larva, pupa, jeung sawawa.Ngan ukur tahap dewasa anu gaduh kamampuan pikeun baranahan, sareng anu dewasa baranahan dina 2 dugi ka 4 bulan.Jangka hirupna béda-béda, rata-rata 51 poé, pangpendekna 2 poé, jeung pangpanjangna 196 poé.Dina kaayaan normal, beurat awak naek kalawan unggal molt.Kawin jeung spawning dimimitian 3 nepi ka 4 poé sanggeus eclosion.Mangsa spawning rata-rata nyaéta 22 nepi ka 130 poé, tapi leuwih ti 80% endog dihasilkeun dina 1 bulan.Rata-rata jumlah endog anu ditempatkeun ku déwasa bikangna kira-kira 276. Larvana kawas klaster.Sawawa Tenebrio molitor gaduh kabiasaan kanibalistik, nyaéta, sawawa ngadahar endog, ngegel larva sareng pupa.

Bungkusan

bungkusan2

bungkusan 3

bungkusan

Sertipikat

bungkusan 3

bungkusan 3

bungkusan 3

Kami mangrupikeun perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.

Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.Weadopts parabot produksi modern jeung téhnologi, sarta ngabogaan kadali kualitas lengkep jeung sistem manajemen.Ku alatan éta, produk urang anu favored tur wareg ku konsumén.

Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa OEM / ODM pikeun konsumén sakuliah dunya.Kadaharan piaraan urang parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara
jeung wewengkon, kayaning Jepang, Korea, AS, Jerman, Perancis, Inggris, Walanda, Bulgaria, Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam,
Filipina jeung Australia, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami