Taros Kami

Baoding Xinjie Biotéhnologi Co., Ltd.

Alamat

Désa Xin Zhuang, kota Beiluo, Tang
county, kota Baoding, Propinsi Hebei.China

Telepon

+86 13463232133

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami