Tentang Kami

bab 1(1)

Profil Perusahaan

Baoding Xinjie Biological Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.
Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17,000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6,000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.

Dumasar ieu, Baoding Xinjie Biological Co., Ltd. pinuh exerts kaunggulan sorangan jeung cooperates jeung pausahaan patali domestik pikeun ngamajukeun produk mealworm ka sadaya penjuru dunya.Kusabab promosi ieu, sajumlah kebon skala ageung sareng ratusan kebon parantos diproduksi di Tang County Xinjie Biological Co., Ltd. cooperated sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun babarengan sareng ngabentuk bunderan anu mulya.Industri hulu jeung hilir anu patali jeung budidaya cacing tepung mimiti mekar sacara lokal, éféktif ngadorong pangwangunan ékonomi lokal.

pausahaan (2)Bengkel beternak

pausahaan (2)Kamar Pancuran Hawa

pausahaan (2)Ngagaringkeun

pausahaan (2)Nyokot Kotoran

Xinjie Biological Co., Ltd., salaku perusahaan iconic lokal dina industri mealworm, meunang dorongan pamingpin lokal, sarta dina waktos anu sareng pernah poho tanggung jawab sorangan dina jaman, sarta cooperates kalawan pausahaan patali domestik lianna pikeun ngembangkeun beternak anyar. alat ngolah jeung prosés produksi.Dilegakeun wewengkon pasar, ngamekarkeun produk anyar, mingpin trend konsumsi pasar, sarta ngaronjatkeun daya saing inti produk.Pausahaan ngabogaan workshop processing mealworm 1000-méter pasagi, adopts badag kotak-tipe microwave mealworm alat puffing jeung paling canggih otomatis torowongan microwave drying jeung alat sterilization di Cina, adopts métode manajemén standardized, jeung kualitas processing jero produk langsung. ngahontal standar ékspor nagara maju.

pausahaan (2)

pausahaan (2)

pausahaan (2)

pausahaan (2)

cer-(5)