Baoding Xinjie Biotéhnologi Co., Ltd.

Baoding Xinjie Biological Co., Ltd. pinuh ngalaksanakeun kaunggulan sorangan sareng gawé bareng sareng perusahaan anu aya hubunganana domestik pikeun ngamajukeun produk mealworm ka sadaya penjuru dunya.

SOLUSI Saluyukeun anu museurkeun kana kabutuhan nyata anjeun

Xinjie Biological Co., Ltd., salaku perusahaan iconic lokal dina industri mealworm, meunang dorongan pamingpin lokal, sarta dina waktos anu sareng pernah poho tanggung jawab sorangan dina jaman, sarta cooperates kalawan pausahaan patali domestik lianna pikeun ngembangkeun beternak anyar. alat ngolah jeung prosés produksi.

peta

TENTANG KAMI

Baoding Xinjie Biological Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu diversifikasi téknologi tinggi anu ngamajukeun biotéhnologi, penjualan serangga garing, kadaharan piaraan, pamrosésan pakan sareng penjualan, sareng impor sareng ékspor produk anu aya hubunganana.
Pausahaan ieu lokasina di Tangxian County, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Cabang Tang County Yimin Tenebrio molitor tutuwuhan beternak didirikan dina 2013 sarta nyertakeun wewengkon leuwih ti 17.000 méter pasagi, nu workshop beternak nyertakeun leuwih ti 6.000 méter pasagi.Utamana ngaliwatan beternak jeung jualan variétas anyar tenebrio molitor, leuwih ti 1.000 ton produk seger dihasilkeun taunan, sarta ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun industri beternak tenebrio molitor sabudeureun.